facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 4. 2019

Generálním ředitelem Schneider Electric se stal Vladimír Tichý

Společnost Schneider Electric má nového generálního ředitele pro Českou republiku. Od 1. dubna 2019 nastoupil do funkce Vladimír Tichý, který pracoval posledních 7 let pro Schneider Electric v zahraničí, naposledy 3 roky jako generální ředitel v Irsku a také jako obchodní ředitel pro divizi Retail ve Velké Británii. Předtím působil 12 let ve Schneider Electric Česká republika, kde zastával různé pozice v obchodě a managementu. První zkušenosti před nástupem do Schneider Electric získával také několik let v oblasti automatizace a řízení v energetice. Vladimír Tichý vystudoval Vysoké učení technické v Brně, má 44 let.



„Hlavní mise Schneider Electric mně osobně dává velký smysl: nutnost udělat něco s životním prostředím, snižovat emise CO2 a minimalizovat negativní dopady na životní prostředí. Mým úkolem v České republice je tuto důležitou misi naplnit - rozvíjet produkty, služby i software s širokou mírou uplatnění – od automatizace průmyslu, přes energetiku a infrastrukturu, datová centra, až po řízení komerčních a residenčních budov. Jádro našeho byznysu spočívá v účinném energetickém managementu. Disponujeme nástroji a technologiemi pod jednotnou otevřenou architekturou EcoStruxure, které pomáhají firmám a našim zákazníkům snižovat energetickou náročnost, optimalizovat výkon a redukovat dopady činnosti na životní prostředí,“ přibližuje nový generální ředitel Schneider Electric Vladimír Tichý.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.