facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 27. 10. 2016

Fakulta elektrotechnická ČVUT a Red Hat otevřely společnou výzkumnou a vývojovou laboratoř

Spolupráci vědců, studentů a společnosti Red Hat, zastřešuje nové výzkumné a vývojové pracoviště Fakulty elektrotechnické ČVUT v Praze. To bylo otevřeno 26. října jako součást katedry počítačů. Na novém pracovišti si budou moci studenti vyzkoušet prostředí vývojářské společnosti a účastnit se spolupráce na vytváření unikátních počítačových platforem. Akademičtí výzkumníci zde pak mohou uplatnit výsledky výzkumu v oblasti softwarového inženýrství a snadno ho převést do praxe díky podpoře poskytovatele řešení založených na open source technologiích, firmě Red Hat.



Katedra počítačů a společnost Red Hat otevřením nové společné laboratoře prohlubují dlouhodobou spolupráci, v jejímž rámci mimo jiné nedávno požádaly o dotaci z programu Epsilon Technologické agentury České republiky.

Vedoucí katedry počítačů prof. Michal Pěchouček ke vzniku nového pracoviště říká: „Pro katedru je životně důležité sledovat světové trendy ve vývoji software. Spolupráce s leadery v tomto oboru nám pomáhá aplikovat náš výzkum a získat okamžitou zpětnou vazbu,“.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.