facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 7. 2017

Dokovací monitor je šikovné řešení pro uživatele notebooků

Philips 241B7QUPEBSpolečnost MMD uvedla na trh nový dokovací USB monitor Philips 241B7QUPEB, který je vhodný zejména pro uživatele ultrabooků, které samy mají omezené možnostmi připojení, ale i ostatní uživatele notebooků s rychlým USB 3.0 konektorem, kterým umožňuje zrealizovat několik připojení naráz, jedním kabelem. Nový monitor totiž přehrává video, audio, připojí se k internetu nebo lokální síti prostřednictvím jediného USB kabelu. Přitom umožňuje přístup i k dalším zařízením, která mohou být jsou připojená k monitoru přes USB rozbočovač se třemi USB 3.0 porty.



S vestavěným rozbočovačem USB 3.0 umožňuje nový model Philips 241B7QUPEB propojit notebook a periferní zařízení jako klávesnice, myš, externí pevný disk, fotoaparát a USB disk, což je obzvlášť praktické pro ultratenké notebooky, které mají málo konektorů.

Philips 241B7QUPEB

Pro kvalitu zobrazení a pohodlí při používání je zase podstatné, že nejnovější 24palcový model řady Philips B využívá zobrazovací panel typu IPS s rozlišením Full HD (1920 x 1080) a nabízí užitečné ergonomické funkce. Patří mezi ně především mód LowBlue, který omezuje podíl škodlivého krátkovlnného modrého světla a technologie Flicker-free, která redukuje blikání typické pro starší monitory s LED podsvícením. Navíc je monitor vybaven také ergonomickým nastavitelným stojanem, který  umožňuje nastavit výšku monitoru, rotaci o 90 stupňů, náklon a otočení přesně podle individuálních potřeb uživatele.

Nový monitor Philips 241B7QUPEB se u nás začal prodávat v červnu za cenu 7 549 Kč (279 eur).


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.