facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 10. 2020 - Zdeněk Gric

Dell představuje nové monitory UltraSharp a konferenční řešení Meeting Space

Společnost Dell představuje novinky v portfoliu UltraSharp monitorů a konferenční řešení Meeting Space. Profesionální grafici při své práci spoléhají na monitory s věrným podáním barev. Monitor Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) je vybavený 2 tisíci stmívacích zón s přímým mini-LED podsvícením a diodami, kde samostatně řízené zóny zajišťují maximální kontrast s temně černou a jasnou bílou.



Tento 32palcový monitor řady UltraSharp nabízí 99,8% pokrytí barevného prostoru DCI-P3, rozlišení 4K a podporu vysokého dynamického rozsahu VESA DisplayHDR 1000. Umožňuje tak přesnou a jednotnou reprodukci barev u filmového a video obsahu. Jedná se o první 31,5palcový profesionální monitor na trhu s vestavěnou kalibrační sondou se softwarem Calman. Uživatelé si mohou zvolit plánovanou nebo neplánovanou kalibraci s připojeným PC nebo bez něj.

Kancelářským pracovníkům, kteří často zpracovávají tabulky a jiné datově orientované úlohy, nabízí monitory Dell UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) a Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3421WE) ideální poměr mezi komfortem a funkčností.

24palcový monitor UltraSharp s poměrem stran 16:10, je první monitor Dell s technologií ComfortView Plus – integrovaným hardwarovým řešením certifikovaným laboratořemi TÜV Rheinland, které minimalizuje vyzařování škodlivého modrého světla a tím zvyšuje pohodlí pro oči, avšak zachovává věrné podání barev. Poměr stran 16:10 u tohoto 24palcového displeje typu InfinityEdge nabízí větší zobrazovací plochu. Monitor UltraSharp s úhlopříčkou 34palců s vestavěnými dvoupásmovými reproduktory a mimořádně tenkými rámečky na třech stranách nabízí rozlišení WQHD, 95% pokrytí barevného prostoru DCI-P3 a působivý audiovizuální zážitek.

Nejnovější řešení společnosti Dell Meeting Space pro Microsoft Teams Rooms nabízí kompletní systém pro týmovou spolupráci využívající počítač OptiPlex 7080 Micro, velkoformátové monitory Dell a audiovizuální periferní zařízení. Díky detekci přiblížení a připojení jedním dotekem mohou zaměstnanci zahájit jednání bez průtahů a okamžitě začít promítat obsah v místnosti i virtuálním účastníkům.

K novým monitorům řady P (P2721Q, P3221D, P3421W) a novému 24palcovému monitoru UltraSharp lze připojit nejnovější produkt Dell z oblasti audiotechniky, zvukovou lištu Dell Slim Soundbar (SB521A), která se připíná magneticky ke spodní straně monitoru a nijak neomezuje jeho náklon a otáčení ve všech směrech. Nejtenčí a nejlehčí zvuková lišta na trhu je osazená reproduktory o výkonu 3,6 W, které poskytují špičkový zvuk. Připojuje se jednoduše na principu plug-and-play bez nutnosti instalovat dodatečný software.

Ceny a dostupnost:

  • Monitor UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) bude celosvětově v prodeji od 5. listopadu 2020 v ceně od 4999,99 USD. 
  • Monitor Dell UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) je celosvětově v prodeji za cenu od 449,99 USD. 
  • Zakřivený monitor Dell UltraSharp 34 Curved USB-C (U3431WE) bude celosvětově v prodeji od 1. prosince 2020 v ceně od 1199,99 USD. 
  • Řešení Dell Meeting Space pro místnosti Microsoft Teams bude celosvětově k dispozici od 15. října 2020. Ceny vám poskytne místní obchodní zastoupení společnosti Dell.
  • Zvuková lišta Dell Slim Soundbar (SB521A) je celosvětově v prodeji v cenách od 54,99 USD.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.