facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 20. 9. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

Combilift využívá umělou inteligenci v řešení Infor Coleman

CombiliftSpolečnost Combilift, která je globálním dodavatelem vysokozdviž­ných vozíků a manipulačních řešení, využívá umělou inteligenci v rámci řešení Infor Coleman k doporučení produktových dílů. Nasazení řešení Infor Coleman pomohlo společnosti Combilift dosáhnout 30% nárůst počtu případů vyřízení zákaznické poptávky během prvního kontaktu, 40% snížení nákladů na servisní práce a 30% zvýšení obratu na obchodní případ. Řešení Infor Coleman využívá Combilift v kombinaci s ERP systémem Infor CloudSuite Industrial.



Doporučení vytvořená aplikací Infor Coleman AI jsou zobrazována přímo na obrazovce řešení Infor CloudSuite Industrial. Vedle generování přesnějších a rychlejších nabídek navíc dokáže přibližně o 30 % zkrátit čas k zajištění servisních prací a o 75 % rychleji určit k tomu potřebné díly (za 5 minut namísto dřívějších 20 minut). Díky tomuto řešení jsou zaměstnanci produktivnější a přispívají k lepším celkovým výsledkům.

„S nově přijatými pracovníky a méně zkušeným personálem v oddělení dílů jsme přicházeli o část tržeb z důvodu nesprávných nabídek,“ řekl Kenny Gilmore, manažer zodpovědný za globální dodávky dílů ve společnosti Combilift. „Například, když někdo potřebuje nové vodní čerpadlo, zkušený pracovník ví, že k objednávce musí přidat těsnění. Ale nový pracovník tuto zkušenost nemá a nechá odejít zákazníka pro těsnění k jinému dodavateli. Nová funkčnost umožňující doporučovat správné díly nám zlepšuje produktivitu a spokojenost zákazníků s rychlejším vyřízením poptávky.“

Combilift s ředitelstvím v irském Monaghanu a severoamerickou centrálou v Greensboro má v registru přes 60 000 vozíků v aktivním provozu, které musejí splňovat každodenní specifické potřeby zákazníků. Správa takového množství zařízení generuje složité servisní výzvy a vyžaduje detailní znalosti k tvorbě přesných a adekvátních nabídek se správným souborem dílů umožňující vyřešit poptávku v co nejkratším čase.

Společnost se proto rozhodla využít řešení Infor Coleman AI v kom­bi­na­ci s ERP systémem Infor CloudSuite Industrial ke zlepšení zaměstnaneckých postupů s využitím umělé inteligence, která vytěžuje historická data z posledních tří let. Infor Coleman AI je využíván nejen ke zlepšení efektivity a přesnosti procesů doporu­če­ní správného souboru dílů, ale také dokáže škálovat procesy servisních nabídek, přičemž snižuje stres kladený na personál a pomáhá vyřešit zákaznické požadavky již během prvního kontaktu.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.