facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Česká verze Adobe Creative Suite 3

adobe_cs3_723.jpgSpolečnost Adobe Systems uvedla na trh českou verzi Adobe Creative Suite 3. Lokalizace se týká všech aplikací obsažených v balících CS3 Design Premium, CS3 Design Standard, CS3 Web Premium a CS3 Web Standard. Verze s českým rozhraním nabízí stejné funkce a možnosti jako v březnu představená anglická, včetně podpory české korektury a dělení slov. Adobe Creative Suite 3 Design Premium přináší sadu nástrojů pro tisk, web, interaktivní a mobilní design. V této sadě jsou integrované nové verze programů InDesign CS3, Photoshop CS3 Extended, Illustrator CS3, Flash CS3 Professional, Dreamweaver CS3 a Acrobat 8 Professional pro vytváření publikací, webových stránek a bohatých interaktivních prostředí.

Česká verze sady Adobe Creative Suite 3 Design Standard obsahuje Adobe Photoshop CS3, Illustrator CS3, InDesign CS3 a Acrobat 8 Professional. Adobe CS3 Design Standard je určen pro návrháře a poskytovatele tiskových služeb, kteří se zaměřují na profesionální design a tiskovou produkci. Verze Adobe Creative Suite 3 Web Premium je obsáhlá sada, která kombinuje nezbytné nástroje pro web a interaktivní návrh a vývoj. Obsahuje nové verze programů Adobe Dreamweaver CS3, Adobe Flash CS3 Professional, Adobe Fireworks CS3, Adobe Contribute CS3 – spolu s novými verzemi klíčových nástrojů pro grafický design, jako jsou Adobe Photoshop CS3 Extended, Adobe Illustrator CS3 a Adobe Acrobat 8 Professional. Adobe také uvádí českou verzi Adobe Creative Suite 3 Web Standard, která nabízí programy Adobe Flash CS3 Professional, Fireworks CS3, Dreamweaver CS3 a Contribute CS3.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.