facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 2. 2015

Audatex přebírá společnost IBS Automotive

Společnost Audatex Systéme, poskytovatel IT řešení pro oblast automobilového průmyslu a pojišťovnictví, převzala IBS Automotive, poskytovatele dat pro oceňování vozidel v ČR a SR. Softwarová řešení a služby Audatex používají výrobci a dovozci automobilů, pojišťovny, servisy, leasingové a finanční společnosti a jejich dodavatelé v průběhu celého životního cyklu motorových vozidel – od „narození“ až po jejich likvidaci. Společnost je součástí skupiny Solera Holdings, poskytovatele softwaru a služeb v oblasti řízení rizik a majetku pro automobilový a majetkový trh včetně neživotního pojištění. Data a řešení IBS využívají pojišťovny, banky a leasingové společnosti v České republice a na Slovensku při oceňování vozidel a stanovování jejich hodnoty. Tyto informace v kombinaci s dalšími službami umožní Audatexu nabízet klientům komplexní řešení, což zajistí výrazné zjednodušení a zrychlení procesů a následně jejich zákazníkům přinese zkvalitnění a zrychlení poskytovaných služeb.



 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.