facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ALTRON zavádí novou službu Data Center Q-Check

ALTRON zavádí novou službu Q-Check, která je určena pro provozovatele datových center nebo serveroven bez ohledu na jejich velikost. Služba vychází z vlastní metodiky ALTRONU a obsahuje rychlou a základní analýzu přímo v datovém centru. Pomocí standardizovaných nástrojů a zkušeností seniorních specialistů ALTRON je hodnocen stav podpůrného technologického vybavení datového centra nebo serverovny. Výsledky analýzy jsou zákazníkům doručeny během několika dní v jednoduché a přehledné formě. Služba také zahrnuje základní seznam zjištěných rizik a návrh opatření, která povedou k optimalizaci provozu například z pohledu chlazení, napájení, prostorového využití i fyzické ochrany.



„Nová služba Data Center Q-Check představuje pro zákazníky rychlý a stručný zdroj informací o zdravotním stavu jejich datového centra nebo serverovny. Data pak lze efektivně využít pro standardní a plnohodnotné audity klíčových technologických oblastí,“ uvádí Petr Ding, technický ředitel ve společnosti ALTRON.

ALTRON Data Center Q-Check je k dispozici zákazníkům po celém světě. Pro Českou republiku je její cena stanovena na 36 000,- Kč.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.