facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ALTRON přináší nový produkt pro správu datových center

ALTRON přináší na trh nový produkt z rodiny řešení pro správu aktiv v datových centrech. Řešení ALTRON Infrastructure Management je ucelený nástroj pro efektivní správu a kontrolu veškerého vybavení datového centra. Toto modulární a škálovatelné ICT řešení sbírá a spravuje informace o vybavení, využití zdrojů a o provozním stavu datového centra. Veškeré tyto informace se následně v AIMu analyzují a aplikují, díky čemuž může provozovatel datového centra učinit rozhodnutí, která pomohou dosáhnout obchodních cílů a optimalizovat výkon datového centra.



„Uvedení našeho nového produktu na trh vychází z dlouholetých zkušeností, které máme s výstavbou a provozem datových center, a to jak po stránce technologické, tak konzultační. Náš systém AIM přináší zákazníkům široké možnosti a komplexní přístup k provozu datového centra a zároveň umožňuje předvídat a omezovat případná rizika,“ říká Michal Feitl, produktový manažer ve společnosti ALTRON.

 

Řešení ALTRON Infrastructure Management bylo kompletně vyvinuto společností ALTRON a v současné době je již implementováno u českých i zahraničních provozovatelů datových center. Příkladem může být pilotní provoz pro společnost O2 nebo instalace v Bank of Oman.

 

Více informací o produktu naleznete na http://www.altronds.cz/altron-infrastructure-management/.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.