facebook LinkedIN LinkedIN - follow

KVADOS zvítězil v soutěži Microsoft Awards popáté v řadě

myAVIS_1.jpgSpolečnost KVADOS, a.s., zvítězila s projektem myAVIS™ Field Service – ve společnosti ČEZ ICT Services, a. s., v prestižní soutěži Microsoft Awards 2009. V úterý 7. dubna 2009 převzali zástupci vedení skupiny KVADOS cenu Microsoft Technology Awards 2009 za nejlepší řešení pro sjednocenou komunikaci.

Jedná se již o páté vítězství v řadě v soutěži Microsoft Awards, kterým společnost KVADOS znovu potvrdila pozici českého i středoevropského lídra v oblasti mobilních řešení.

„Jsem poctěn a velmi se těším z našeho letošního úspěchu. Získat prestižní cenu je výzva, ale obhájit ji v pěti po sobě jdoucích ročnících je jasným důkazem, že se dlouhodobá strategie skupiny zaměřená na špičkový zaměstnanecký tým a přístup a práci s nejmodernějšími technologiemi vyplácí. Naši klienti získávají v našich produktech a řešeních to nejlepší co je momentálně na trhu.“ uvedl Miroslav Hampel, generální ředitel skupiny KVADOS.

Mobilní řešení myAVIS™ Field Service zajišťuje servisní a technickou podporu všech zařízení spravovaných společností ČEZ ICT Services, a. s. Jedná se především o zařízení telekomunikační a zabezpečovací. Systém myAVIS™ Field Service zabezpečuje komplexní jednotnou databázi zařízení, vedení evidence servisních zásahů a jejich údržbu.

Radost z úspěchu neskrýval ani Petr Gregor, výkonný ředitel KVADOS Mobile Solutions s.r.o. „Mobilní řešení myAVIS™ je dlouhodobě na špici technologického vývoje a jen těžko hledá konkurenci. Prvenství v Microsoft Technology Awards 2009 signalizuje nejen našim partnerům, že je myAVIS™ skutečně vyspělým a efektivním systémem s prokazatelnými přínosy.“

Úspěch skupiny KVADOS v letošním ročníku Microsoft Awards umocňuje i významné ocenění Microsoft Awards Finalist, které získala společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o., za projekt myAVIS™ Field Sales – řízení mobilních obchodních týmů ve skupině Bongrain. V rámci tohoto nadnárodního potravinářského koncernu bylo řešení myAVIS™ Field Sales klíčovým krokem pro trvalé zvýšení efektivity při řízení obchodních procesů jednotlivých společností, získávání rychlejších a přesných informací o trhu, významnou úsporu přímých nákladů, ale také pro možnost přímé a okamžité manažerské kontroly napříč jednotlivými výrobky a regiony.

Kvados5_1.jpg  Kvados1_1.jpg

 Kvados4_1.jpg Technology_Awards_2009.jpg

O společnosti ICT Services, a. s.
Akciová společnost ČEZ ICT Services, a. s., je stoprocentně vlastněná společností ČEZ, a. s. Vznikla 1. října 2008 fúzí společností ČEZnet, a. s., a ČEZData, s. r. o., za účelem komplexního zajištění ICT služeb s působností na území celé České republiky. Společnost patří mezi vyspělé poskytovatele plně konvergentních ICT služeb. Prostřednictvím vlastní rozsáhlé infrastruktury poskytuje atraktivní ICT služby v zajímavém členění a s pestrou škálou jejich využití. Zvláštní postavení společnosti je založeno na smluvním spojení se svým vlastníkem, mateřskou společností ČEZ, a. s.

O skupině Bongrain
Francouzská skupina Bongrain se specializuje zejména na výrobu sýrařských a dalších mléčných produktů, ve Francii pak také kvalitních cukrovinek, masných výrobků a zpracování plodů moře. Na český trh vstoupila v roce 1993 koupí výrobního závodu Pribina v Přibyslavi, známého především produkcí Pribináčků a Krále Sýrů Hermelínu. Postupně se ale výroba v Pribině rozrostla o předsmažené chlazené výrobky a tvarohovou tyčinku Pribináček Smajlík. V roce 1996 pak skupina Bongrain získala Povltavské mlékárny, kde se vyrábí Sedlčanský Hermelín a Lučina, a v roce 1999 navázala koupí továrny TPK v Hodoníně. Ta se zaměřuje na výrobu tavených sýrů například pod značkami Apetito, Maratonec nebo Pribina. Zatím nejmladším členem skupiny Bongrain je divize Bongrain Foodservice, zastřešující od roku 2002 prodej výrobků pro cateringové operátory.

O společnosti KVADOS, a.s.
Společnost KVADOS, a.s., je významným systémovým integrátorem a výrobcem informačních systémů pro společnosti působící v sektoru obchodním, distribučním, servisním a logistickém. Společnost aktivně působí na většině trhů Evropy prostřednictvím vlastních obchodních zastoupení a dále rozsáhlé sítě obchodních partnerů. Roční obrat skupiny KVADOS činí více než 100 milionů Kč a počet odborných zaměstnanců přesáhl hranici 100 lidí. Klíčovými produkty společnosti jsou produktové skupiny VENTUS, myAVIS a myCASH. Novinkou roku 2009 je informační systém myWORK.

Produktové portfolio:
VENTUS – informační systém představující komplexní řešení pro obchodní a obchodně-výrobní společnosti (ERP systém), www.ventus.cz

myAVIS – informační systém pro mobilní pracovníky v oblasti obchodních, servisních a distribučních služeb, www.myavis.cz

myCASH – informační pokladní systém přinášející nejmodernější řešení pro jednotlivé prodejny i maloobchodní sítě, www.mycash.cz

myWORK - informační systém pro analýzu procesů a činností zaměstnanců ve společnostech s cílem zvýšení efektivity pracovních týmů a konkurenceschopnosti, www.kvados.cz



KVADOS, a.s.
Novoveská 1139/22, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, Česká republika
Tel.: +420 596 126 210 (211)
www.kvados.cz, www.myavis.cz
Kontaktní osoba:
Petr Gregor Výkonný ředitel, gregor@kvados.cz
Šimon Churý Marketingový ředitel, chury@kvados.cz, tel.: +420 739 548 067