Tisk

Konference TestCrunch 2023

Od:  29.3.2023 09:00
Do:  31.3.2023 16:00
Stav:  Akce již skončila.
Místo:  BVV, Rotunda pavilonu A
Výstaviště 405/1, 603 00 Brno
Město:  Brno
Popis:  Konference TestCrunch je dlouhodobě největší komunitní akcí o testování a řízení kvality v České republice a na Slovensku. Konference ve svých počátcích cílila převážně na studenty a juniorní softwarové testery, nyní se konference zaměřuje i na seniory. Právě senioři oceňují tuto akci hlavně kvůli networkingu.

Konference TestCrunch 2023 se bude konat na BVV v Brně (Rotunda pavilonu A) a nabízí 3 denní program pro více než 400 účastníků.

První den proběhnou zajímavé workshopy na téma automatizace, DevOps nebo bezpečnost. Druhý den je konferenční, kdy byly do programu zahrnuty poprvé i zahraniční příspěvky. Tématy letošního ročníku konference jsou Artificial intelligence (AI), Blockchain testing, DevOps nebo kariérní rozvoj testerů. Třetí den bude probíhat Testathon, kde se mohou nominovat týmy různých firem a utkat se v týmovém testování vybrané aplikace.

Ve srovnání s jinými konferencemi se konference TestCrunch nabízí širšímu publiku, a to zejména díky podpoře partnerů, bez kterých by se tato akce nemohla uskutečnit.

Garantem akce je Czech and Slovak Testing Board, jeden ze členských výborů celosvětové organizace International Software Testing Qualifications Board (ISTQB: www.istqb.org).

Cílová skupina: Konference je zaměřena na testery všech úrovní.
400+ ÚČASTNÍKŮ | 10 PŘEDNÁŠEK | 5 WORKSHOPŮ | 1 TESTATHON | NETWORKING | SDÍLENÍ ZKUŠENOSTÍ

Akce se koná pod záštitou primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové.

Partneři akce: YES4Q (Organizátor), Krone Consulting (General Partner), Artin (Platinum Partner | General Testathon Partner), Czech and Slovak Testing Board (Platinum Partner), Kentico Software (Platinum Partner), RWS (Platinum Partner), Tricentis (Platinum Partner), Unicorn (Platinum Partner), Inventi (Gold Partner), EPAM (Gold Partner), KBC (Gold Partner), Kiwi (Gold Partner), SAP (Gold Partner), Bagira Tech (Silver Partner), Ciklum (Silver Partner), ČSJ (Silver Partner).
Pořadatel:  YES4Q s.r.o.
WWW stránka:  www.testcrunch.cz
Kapacita:  450
Vstupné/konferenční poplatek:  Studenti 250 Kč / ISTQB Certifikované osoby 990 Kč / 1450 Kč (bez DPH)
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Konference
Kategorie:  IT profesionál
Kontaktní jméno:  Petr Neugebauer
Kontaktní telefon:  +420777629545
Kontaktní e-mail:  petr@yes4Q.com
Přiložené soubory:  
testcrunch_-_banner.png  Banner konference
Mediální partner:    




© SystemOnLine, časopis IT Systems 2004, 2005