Tisk

Citrix: Moving to the Citrix Virtual Apps and Desktops Service on Citrix Cloud with Microsoft Azure (CXD-252)

Od:  5.6.2022 09:00
Do:  10.6.2022 17:00
Stav:  Akce již skončila.
Místo:  U nákladového nádraží 10
Město:  Praha 3, 130 00
Popis:  Školení je možné absolvovat i virtuálně.

Provede vás přesunem z on-premis prostředí do Citrix Cloud. Naučíte se zakládat prostředky v Microsoft Azure. Dozvíte se informace o architektuře, komunikačních kanálech a správě Citrix Cloud a Citrix Virtual Apps and Desktops Service a následně o migraci stávající infrastruktury včetně nastavení do prostředí Citrix Cloud.

Jestliže plánujete přechod do Citrix Cloudu nebo v něm postavit novou infrastrukturu, je tento kurz nezbytným krokem pro získání znalostí a pochopení jeho fungování a správy. Plánujte struktury katalogů strojů a konfigurace virtuálních počítačů na základě možností veřejného cloudu společnosti Microsoft a nasazujte tyto stroje pomocí služby Machine Creation Services. Naučte se konfigurovat přístupovou vrstvu pomocí služby Citrix Cloud stejně jako pomocí počítačů ve vašem datovém centru nebo na platformě Azure.
Pořadatel:  Arrow ECS s.r.o.
WWW stránka:  https://edu.arrow.com/cz/trainings/open/moving-to-the-citrix-virtual-apps-and-desktops-service-on-citrix-cloud-with-microsoft-azure/408694/training-sheet
Vstupné/konferenční poplatek:  57 000 Kč bez DPH
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Školení
Kategorie:  Koncový uživatel
Kontaktní jméno:  Dominika Brůnová
Kontaktní e-mail:  training.ecs.cz@arrow.com
Mediální partner:  




© SystemOnLine, časopis IT Systems 2004, 2005