Tisk

Fast Track workshop na téma FortiClient

Od:  5.2.2020 09:30
Do:  5.2.2020 13:00
Stav:  Akce již skončila.
Místo:  Truhlárna, Šaldova 5, Praha 8
Město:  Praha
Popis:  Jaký problém řešíme? Koncové stanice se čím dál častěji stávají první obrannou linií, kterou útočníci zdolávají ve snaze narušit firemní bezpečnost. Nedávná studie prokázala, že až 30 % takových útoků začíná instalací malwaru na zranitelný počítač.

Co vám představíme? FortiClient! Řešení, které významně posiluje ochranu koncových zařízení. Daří se mu to především díky rychlé kontrole, proaktivním mechanismům obrany pro zvýšení bezpečnosti a zjednodušené správě. Jeho přednost spočívá zejména v rychlé detekci hrozeb a vyhodnocování vhodných obranných akcí.

Integrace do Security Fabric navíc umožní plnohodnotnou automatizaci, kterou ocení nejen administrátor.O bezpečnost se postará pokročilá antivirová a antimalwarová ochrana doplněná o monitorování podezřelého chování s filtrováním webového provozu a aplikačním firewallem.

Nativní integrace s FortiSandboxem zajistí detekci a ochranu před takzvanými zero-day útoky. V neposlední řadě pak zabudovaný VPN klient zjednoduší bezpečný přistup k firemním prostředkům. A díky podpoře dvou-faktorové autentifikace tak posunuje úroveň zabezpečení o laťku výš.

Proč přijít? Účastí na tomto Fast Tracku získáte obecný přehled o správě koncových zařízení s využitím FortiClient EMS v prostředí Windows a Linux a na vlastní ruce si vyzkoušíte integraci se Security Fabric. Lépe tak porozumíte tomu, jak můžete povýšit bezpečnost v projektech u vašich klientů.

* Vzhledem k zájmu o Fast Track workshopy je kapacita omezená a bývá velmi rychle plno. Ale nebojte, budeme vypisovat další termíny a pokud se na tento nevejdete, určitě vám dáme vědět o příštím workshopu.

Pozor: Na akci si přineste vlastní notebook!
Pořadatel:  Veracomp s.r.o.
WWW stránka:  https://www.veracomp.cz/cz/kalendar-akci/i1291/fast-track-workshop-na-tema-forticlient
Vstupné/konferenční poplatek:  zdarma
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Workshop
Kategorie:  IT profesionál
Kontaktní jméno:  Jan Kucr
Kontaktní e-mail:  jan.kucr@veracomp.cz
Mediální partner:  




© SystemOnLine, časopis IT Systems 2004, 2005