facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Informace o vybrané akci

Tiskni akci

SECURITY 2019

Pořadatel:  AEC a.s.
Od:  28.2.2019 09:00
Do:  28.2.2019 17:00
Stav:  Akce již skončila.
Místo:  Clarion Congress Hotel
Město:  Praha
Popis:
Obrázek akce27. ročník tradiční konference proběhne paralelně ve dvou sálech s rozdílným programem. Účastníci mohou volně přecházet a sestavit si tak vlastní program, který plně vyhovuje jejich zájmům.

Manažerský sál
1. blok: Compliance
Přijďte si poslechnout novinky, souvislosti a trendy v oblasti compliance a řízení rizik. Pojmenujeme aktuální problémy okolo GDPR, ZoKB a další legislativy.

2. blok: SecDevOps
Stále více organizací přemýšlí o systematickém přístupu řešení bezpečnosti ve vývoji. V tomto bloku si ukážeme základní principy DevOps a nebudou chybět ani praktické ukázky implementace bezpečnosti do vývoje a operations.

3. blok: SOC
Security Operation Centrum ve společnostech transformuje bezpečnost a tím se zvyšují požadavky na bezpečnostní týmy. Přijďte si poslechnout, jak zvládnout budování SOCu.

4. blok: Cloud Security
Společně se podíváme na aktuální dění kolem tohoto tématu. Kromě manažerského pohledu přineseme i pohled právní. Dotkneme se tématu eGovernement Cloudu.

Technický sál
1. blok: Next-gen AV, EDR
Využití technik umělé inteligence se neustále rozvíjí. Dokáží antivirové produkty nové generace pracovat bez signaturního skenování? Mohou tyto produkty nahradit sandboxová řešení?

2. blok: Etický hacking
Zkušení hackeři představí praktické ukázky nástrojů a technik, se kterými se setkávají při své každodenní práci provádění penetračních testů kritických systémů a služeb.

3. blok: AI v IT Security
Dozvíte se, jak umělá inteligence pomáhá bezpečnostním týmům pracovat v oblasti detekce, nebo jak lze skombinovat strojové učení a intuici člověka pro dosažení nejlepší reakce na probíhající útok.

4. blok: Mobile Security
Detailně probereme zabezpečení mobilních aplikací na těch nejnižších vrstvách, které je v aktuální době nutné řešit jako obranu u kritických aplikací typu mobilních bankovnictví. Budeme se věnovat nejčastějším problémům a jejich řešení při nasazení a správě enterprise mobility managementu.

WWW stránka:  https://konferencesecurity.cz/
Kapacita:  650
Vstupné/konferenční
poplatek:  
5.000 Kč
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Konference
Kategorie:  IT profesionál
Kontaktní osoba:
Igor Čech
e-mail: konference@konferencesecurity.cz
Přiložené soubory:  
Mediální partner:  
IT Systems

Vytvoř novou akci na základě této