facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Informace o vybrané akci

Tiskni akci

Logio Úl 2018

Pořadatel:  Logio, s.r.o.
Od:  26.4.2018 09:00
Do:  26.4.2018 14:45
Stav:  Akce již skončila.
Místo:  Výstaviště Holešovice
Město:  Praha
Popis:
Obrázek akceDesítky top manažerů českých i nadnárodních firem v cirkusovém stanu? To je konference Úl 2018, kterou příští čtvrtek 26. dubna pořádá společnost Logio.
Pátý ročník konference slibuje kromě inspirativních řečníků, kteří se podělí o své příběhy a zkušenosti, i účast celé řady majitelů úspěšných firem i zástupců top managementu českých i nadnárodních společností. Úl bude plný schopných a nadšených lidí, kteří mají chuť posouvat dál sebe i své okolí.
Logio Úl svou vizí spojuje skutečné leadery, kteří mají odvahu měnit věci netradičními způsoby, bez ohledu na to, co si o nich myslí okolí. Program je zasazený netradičně do cirkusového stanu na pražském holešovickém výstavišti.
Na konferenci vystoupí Jiří Cee, který je od roku 2000 vedoucím logistiky automobilky Škoda Auto, Supply Chain Director CZSK Plzeňského Prazdroje Marek Prach nebo třeba Přemysl Rubeš, spoluzakladatel investiční firmy Bohemia Venture Capital, která investuje do early stage start-upů. Neotřelý pohled na fungování firem nabídne kouč a poradce Jan Bílý, jehož hlavní metodou jsou systemické konstelace. Jak by měli manažeři pečovat o své zdraví, pak vysvětlí lékař z pražské kliniky celostní medicíny Endala Jan Vojáček.
Kromě pestrého programu čeká návštěvníky také prostor pro networking, kde budou mít možnost potkat se s manažery desítek předních firem.


WWW stránka:  www.2018.ul.logio.cz/
Kapacita:  350
Vstupné/konferenční
poplatek:  
2999
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Konference
Kategorie:  Ostatní
Kontaktní osoba:
Zuzana Marková
telefon: 728581800
e-mail: markova@logio.cz
Mediální partner:  

Vytvoř novou akci na základě této