facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Zyxel představil nové brány pro malé firmy

Společnost ZyXEL představila brány pro malé podniky - řadu SBG. Jedná se o multifunkční řešení zvyšující výkonnost sítě a umožňující úspornou a zjednodušenou komunikaci. Brány SBG3300-N, SBG3500-N a SBG3600-N jsou vybaveny několika síťovými rozhraními WAN (Wide Area Network), a proto podporují celou škálu širokopásmových připojení, včetně ADSL, VDSL, Ethernetu, optických kabelů a dokonce mobilních širokopásmových připojení. Zařízení ZyXEL SBG3500-N a SBG3600-N mohou pomocí rozhraní SFP (Small Form Pluggable) připojit optický Ethernet na mnohem větší vzdálenosti než u gigabitových sítí nebo se mohou jednoduše připojit k jiným ethernetovým WAN zařízením bez dodatečných nákladů na pokládání nových optických kabelů. SBG3600-N navíc přináší rozšířené mobilní funkce, protože nabízí vícepásmový LTE mobilní širokopásmový přístup (duální režim 3G a LTE).



Produktová řada podporuje také pokročilé technologie sdružování linek (bonding) a vektorizace VDSL2. Malé podniky tak mohou přejít od ADSL k VDSL a zvýšit rychlost svého internetového připojení až na 100 Mb/s, aniž by musely vyměňovat fyzické zařízení od ZyXELu.

 

Díky vyspělým integrovaným bezpečnostním funkcím představuje brána řady ZyXEL SBG první linii obrany proti nebezpečným hrozbám a zajišťuje také vnitřní ochranu sítě. SBG3300-N dokáže rovněž vytvořit virtuální privátní síť (VPN), která malým podnikům dovoluje navazovat zabezpečená připojení se vzdálenými pracovníky a několika pracovišti, a tedy chrání také externí podnikové sítě.

 

WLAN kontrolér integrovaný v produktech řady SBG snižuje provozní náklady a zvyšuje spolehlivost služeb. Kromě toho umožňuje jednodušeji přidávat další přístupové body (AP) a zajištěním co největší konektivity reagovat na potřeby rostoucího podniku.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.