facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ZyXEL představil HomeSpot router kompatibilní s LTE kategorie 6

Společnost ZyXEL na letošním veletrhu Mobile World Congress vystavila nové portfolio výkonných LTE produktů včetně modelu LTE4506, který je prvním HomeSpot routerem kompatibilním s LTE kategorie 6 a současně se standardem 802.11ac. Jako součást portfolia produktů pro mobilní přístup Wi-Fi HomeSpot router 4G LTE-A standardu 802.11ac umožňuje spojení s různými mobilními širokopásmovými službami, k čemuž slouží nejnovější technologie agregace pásem kompatibilní s LTE, DC-HSPA+/ HSPA/ UMTS a EDGE/ GPRS/ GSM. Pomocí technologie agregace pásem router dosahuje rychlosti přenosu dat při downlinku až 300 Mbps, což je dvakrát více než u kategorie 4.



Díky nejnovější Wi-Fi technologii standardu 802.11ac router LTE4506 poskytuje Wi-Fi služby ve dvou pásmech (2,4 GHz + 5 GHz) a dokáže současně podporovat až 32 uživatelů. Funkci sdílení Wi-Fi lze jednoduše spustit pouhým stisknutím tlačítka. Mezi další výhody routeru patří micro USB konektor pro flexibilní nabíjení a gigabitový LAN port pro kabelová zařízení.

„Router LTE 4506 umožňuje rychlejší stahování a přenos dat ze 4G sítě, a je tak ideálním společníkem na každé rodinné dovolené a také pro uživatele z řad malých podniků. Díky tomuto routeru navíc poskytovatelé služeb mohou svým zákazníkům nabídnout větší síťovou kapacitu a nové aplikace a služby, které vyžadují vyšší přenosové rychlosti, jako např. mobilní streamování videa a hraní her,“ za společnost ZyXEL dodává Martin Bratičák, Head of Channel CEE.

ZyXEL dále na veletrhu MWC 2016 představuje venkovní 4G router LTE 7410, multimodální router LTE 7460 a přenosný LTE router WAH7706. Společnost dnes nabízí komplexní portfolio LTE produktů, které uspokojí požadavky různých uživatelů na rychlou bezdrátovou konektivitu.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.