facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 7. 2018

Žebříček Fintech 100 hledá české start-upy

Společnost KPMG otevřela nominace pro letošní ročník žebříčku Fintech 100, který analyzuje prostředí finančních start-upů a odhaluje nové hvězdy v oboru. Přihláška je k dispozici na webu fintechinnovators.com do 3. srpna. Firmy se mohou přihlásit samy, nominovat je může i veřejnost. Účast v soutěži je bezplatná. Vyhlášení výsledků proběhne v říjnu.



Žebříček Fintech 100 představuje společnosti, které využívají technologie a mění prostředí tradičního finančního sektoru. Oceňuje 50 top zavedených fintechových firem a 50 nově vzniklých perspektivních firem z celého světa, které zaujaly neotřelým řešením v oblasti finančních služeb. Seznam sestavuje investiční společnost H2 Ventures ve spolupráci s globální sítí KPMG. Vyhlášení výsledků proběhne v říjnu v australském Sydney na galavečeru během konference Sibos 2018, která je považována za jednu z nejdůležitějších globálních akcí pro finanční sektor.

V roce 2017 v žebříčku Fintech 100 figurovaly start-upy z 29 zemí. Jednoznačně dominovaly čínské firmy, v první pětce byly hned čtyři. První místo si odnesla společnost Ant Financial, která patří pod internetový obchod Alibaba. Nejlepších 50 firem žebříčku vloni získalo investice v hodnotě 5 miliard dolarů.

Další informace o žebříčku Fintech 100 včetně metodologie najdete zde.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.