facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 2. 1. 2018

Zebra Technologies představuje nový Android Smartphone pro malé a střední podniky

Společnost Zebra Technologies, výrobce robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami, uvedla na trh nový mobilní počítač TC20, který reaguje na specifické potřeby malých a středních podniků působících v oblasti maloobchodu a pohostinství. TC20 je lehké a odolné mobilní zařízení, které lze použít v prašném prostředí a odolá i náhodným pádům. Díky vestavěnému skeneru čárových kódů 1D a 2D, dlouhé výdrži baterie, displeji o průměru 4,3 palce, dotykové obrazovce a snadné konektivitě přináší drobným podnikatelům výrazné usnadnění práce například v oblasti řízení skladových zásob.



Na model TC20 se vztahuje rozšířená zárukae Zebra OneCare a systém LifeGuard pro Android, který garantuje zabezpečení operačního systému, čímž se prodlužuje samotný životní cyklus výrobku.

Prostřednictvím počítače TC20 lze telefonovat v síti LAN (funkce Workforce Connect Push-To-Talk Express) a také využít ekosystém softwarů typu Datawedge, StageNow, PowerPrecisions, Mobility Extensions, které Zebra označuje výrazem Mobility DNA.

V rámci doplňkového sortimentu je možné pořídit napájecí zdroje pro nepřetržitý provoz, ruční popruhy, pouzdra a držáky.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.