facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 8. 2018

VMware převezme Dell EMC Service Assurance Suite

Společnost VMware oznámila konečnou dohodu se společností Dell EMC o převzetí technologie a týmu Dell EMC Service Assurance Suite — softwaru pro kontrolu stavu sítě, sledování výkonu a analýzu příčin problémů pro poskytovatele komunikačních služeb a jejich zákazníky. Začlenění technologie Dell EMC Service Assurance Suite do portfolia NFV řešení VMware pro telekomunikace znamená, že poskytovatelé komunikačních služeb budou moci zajistit spolehlivost provozu v páteřních sítích, cloudu a IT doménách na fyzické i virtuální infrastruktuře a rychleji zavádět nové konkurenceschopné služby.



Zákazníci převádí stávající služby ze 4G na 5G a zajištění kvality ze strany poskytovatele komunikačních služeb je pro ně klíčové. Softwarové řešení Dell EMC Service Assurance Suite poskytuje operátorům automatizované funkce pro správu založené na přesné analýze základních příčin problémů. Společnost VMware bude po dokončení transakce využívat řešení Dell EMC Service Assurance Suite na pomoc zákazníkům s urychlením zavádění virtuálních síťových funkcí s komplexním zajištěním kvality služeb.

VMware zároveň s technologickým řešením přebírá i celý tým odborníků Dell EMC Service Assurance Suite, který již více než deset let buduje vztahy se zákazníky. Základní nabídka řešení Dell EMC Service Assurance Suite je mezi poskytovateli komunikačních služeb dobře známá díky svým mimořádným schopnostem při odhalování příčin problémů.

Po dokončení transakce VMware plánuje investovat do rozšiřování schopností platformy jako klíčové součásti svého portfolia NFV řešení pro telekomunikace a zaměřit se na modernizaci a inteligentní automatizaci. Zákazníci Dell EMC budou mít i nadále přístup k řešením Dell EMC Service Assurance Suite v souladu se smlouvou o obchodním zastoupení uzavřenou mezi VMware a Dell EMC.