facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 3. 5. 2016

VMS Vision vyřešila několik potřeb najednou pomocí CRM řešení z cloudu

VMS VisionSpolečnost VMS Vision je česká výrobní firma zabývající se především dodávkami školních a kancelářských tabulí pod značkou ekoTAB. Nasazením moderního CRM řešení a jeho propojením s hlavním informačním systémem firmy dosáhla zvýšení kvality péče a samotného způsobu práce se zákazníky. Současně ale získala i řešení pro řízení distribuční sítě. Díky tomu počítá s velmi krátkou dobou návratnosti vložené investice.



Systém Microsoft Dynamics CRM, který dodala společnost CCV Informační systémy je ve společnosti VMS Vision využíván v on-line verzi s využitím cloudové platformy Microsoft Azure a napojen na stávající ekonomický systém QI. Návratnost investice do na míru upraveného systému a všech uživatelských licencí je podle odhadů vedení společnosti 18 měsíců.

Díky novému CRM dochází k úspoře významného množství času. Přínosem jsou funkce, jako je například segmentace dealerů, přesná evidence obchodních aktivit, plánování a kontrola obchodníků, automatická tvorba objednávek a šablon nabídek nebo příprava na schůzku se stávajícím či potenciálním zákazníkem. Jednotliví obchodníci a jejich vedení tak mohou lépe zacílit péči o zákazníky.

Zvýšenou výkonnost díky nasazení CRM systému zaznamenává nejen obchod, ale také marketing firmy VMS Vision. Procesy komunikace s obchodníky i zákazníky jsou nyní nejen efektivně řízeny, ale také vzájemně koordinovány. V případě společnosti VMS Vision se jedná jak o kompletní správu marketingových kampaní a jejich vyhodnocování, tak i o správu odpovědí na tyto kampaně, zavedení emailových šablon nebo nástrojů segmentace zákazníků – marketingových seznamů. Integrací CRM se službou MailChimp navíc lze využít automatizace emailových kampaní a v konečném důsledku i lepší získání přehledu o tom, co zákazníky VMS Vision skutečně zajímá.

„Budování vztahů se zákazníky je pro výrobní firmy tohoto typu zcela klíčové, a proto jsme rádi, že zde CRM systém pomáhá detailnímu porozumění individuálních zákaznických požadavků. To pak v konečném důsledku vede k lepšímu zacílení široké nabídky vyráběných produktů,“ říká Martin Vokřál, ředitel divize Customer Services dodavatelské společnosti CCV Informační systémy.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.