facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 18. 6. 2018

Veeam rozšiřuje R&D centrum a vytváří nová pracovní místa pro české talenty

Veeam Software oznámil rozšíření výzkumného a vývojového centra v Praze. Veeam tak posiluje své působení ve střední Evropě. Softwaroví inženýři budou v Praze pracovat zejména na technologiích umožňujících inovativní přístup k managementu dat, automatizaci a technologiích zajišťujících mimořádnou dostupnost (Hyper-Availability). Veeam plánuje zvyšovat investice do místních talentů a hodlá zřídit nové pracovní pozice v oblastech marketingu, softwarového inženýrství a vývoje, obchodu i lidských zdrojů.



Nové kanceláře Veeam o rozloze 3000 metrů čtverečních se nacházejí v designové čtvrti Holešovice a zaujímají dvojnásobnou plochu původních prostor, což odráží rychlý růst, kterým softwarová firma prošla v posledních letech – Veeam zaznamenal dvojciferný nárůst objednávek už 39 po sobě jdoucích čtvrtletí.

“Většina pracovních míst, která v Praze vytvoříme, bude určena specialistům v oblastech high-tech a kontroly kvality v našich R&D týmech,” řekl Anton Gostev, viceprezident produktového managementu ve společnosti Veeam. “Budeme najímat profesionály, kteří budou schopni realizovat naši vizi vždy mimořádně dostupné digitální ekonomiky, v níž žijeme, což nám umožní nabídnout nové zákaznické zkušenosti, transformovat obchodní modely i podpořit inovace v oblasti řízení lidských zdrojů. Tyto role jsou naprosto klíčové pro kontinuální růst Veeamu a posílení naší vedoucí pozice v segmentu inteligentní správy dat.”

Nové prostory nabízející ve třech patrech moderní pracovní prostředí jsou v docházkové vzdálenosti od původního sídla Veeamu v Karlíně a pojmou více než 500 zaměstnanců.

Z pražské pobočky obsluhuje Veeam většinu zemí regionu a aktivně podporuje rozvoj své sítě distributorů a partnerů s cílem stále rozšiřovat své působení. Kromě rozvoje oceňovaného Veeam softwaru vyvíjí zaměstnanci pražského R&D centra také produkty pro podnikové zákazníky a dodávají běžný software pro B2B trh. V České republice má společnost Veeam v současnosti 2 830 zákazníků, 98 certifikovaných partnerů v rámci programu Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) a 394 ProPartnerů.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.