facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Update aplikace OptimAccess Report Center

pro dohled nad zaměstnanci

Společnost SODATSW vydala souhrnný update webové aplikace OptimAccess Report Center, která firmám pomůže s kontrolou činnosti zaměstnanců na počítačích. Aplikace formou srozumitelné prezentace předkládá výsledky personálních a bezpečnostních auditů. Profesionální softwarové řešení společnosti SODATSW zaznamenává činnost pracovníků na počítačích, monitoruje spuštěné webové stránky, aplikace, tisk dokumentů, práci s externími paměťovými médii a datovými soubory. Výsledné údaje jsou poté generovány pomocí aplikace OptimAccess Report Center do přehledných tabulek a grafů, které umožní jednoduše analyzovat aktivity zaměstnanců.



Díky nově provedenému updatu je možné sledovaná data vyhodnocovat výrazně rychleji. Navíc v rámci podpory novějších operačních systémů byla přidána možnost automatické instalace webové části na IIS 7.0, a to jak na 32bitových, tak na 64bitových systémech.

 

Webová aplikace OptimAccess Report Center je součástí nástroje Desktop Management System OptimAccess. Ten je určen pro management podniků, kterým slouží k získání komplexního přehledu o využívání výpočetní techniky ze strany uživatelů a zároveň poskytuje kontrolu nad možnými útoky na citlivá data organizace ze strany pracovníků.

 

Základní vlastnosti OptimAccess Report Center:

  • Jednoduché a intuitivní prostředí založené na webové aplikaci
  • Rychlé vyhodnocení činnosti uživatele na stanici (tisky, spuštěné aplikace, www atd.)
  • Vyhodnocení pohybu dat na výměnných zařízeních
  • Vyhodnocení uživatelský požadavků jdoucích do aplikace HelpDesk
  • Informace setříděny do přehledných tabulek a podpořeny množstvím grafů
  • Statická a dynamická publikace vygenerovaných reportů např. do intranetu
  • Automatický přístup uživatelů do aplikace na základě členství v ActiveDirectory
  • Snadná správa díky využiti SQL databáze

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.