facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 12. 5. 2017

Univerzita J. E. Purkyně zavádí do výuky SAP

SAP University AlliancesFakulta sociálně ekonomická Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem se zapojí do programu SAP University Alliances, což je globální program, do nějž je zapojeno přes 3 100 vzdělávacích institucí z více než 110 zemí. Jeho cílem je poskytnout školám technologie SAP, začlenit je do výuky a umožnit tak studentům získat praktické dovednosti. Členové SAP University Alliances mají přístup nejen k technologiím, ale také ke vzdělávacím materiálům a mohou se účastnit odborných školení, konferencí a seminářů.



Fakulta sociálně ekonomická Univerzity J. E. Purkyně zavádí výuku podnikového systému SAP pro studenty oborů Ekonomika a management, Hospodářská politika a správa i Sociální práce. Už pro zimní semestr 2017/2018 bude pro studenty FSE vypsán první pilotní kurz se zaměřením na SAP a UJEP tak bude v tuto chvíli jedinou českou vzdělávací institucí, jež bude plnohodnotným členem celosvětového programu SAP University Alliances.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.