facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 16. 9. 2014

Unicorn Systems otevřel pobočku v Nizozemí

Společnost Unicorn Systems otevřela pobočku v nizozemském Arnhemu. Slavnostní otevření proběhlo 10. září 2014 za přítomnosti Jaroslava Horáka, českého velvyslance v Nizozemí, zástupců klientů, nizozemské samosprávy a managementu společnosti.



„Pobočka v Nizozemí je první pobočkou Unicorn Systems v západní Evropě. Do budoucna chceme síť poboček významně rozšířit, abychom byli ve všech evropských regionech schopni poskytnout svým klientům lokální podporu, zefektivnit realizaci projektů a zintenzivnit obchodní aktivity,“ uvedl Jan Konrád, International Services Director společnosti Unicorn Systems.

 

Unicorn Systems realizuje v Nizozemí několik rozsáhlých IT projektů zejména v oblasti energetiky. Unicorn plánuje nizozemskou pobočku postupně rozšířit a zaměstnat až 30 seniorních ICT specialistů, kteří zajistí bezproblémovou realizaci IT projektů v západní Evropě ve spolupráci s vývojovými centry společnosti. Vedle oblasti energetiky a utilit hodlá Unicorn Systems prostřednictvím pobočky v Nizozemsku realizovat také IT projekty pro banky a pojišťovny.

 

(red)


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.