facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 5. 2018

Unicorn otevřel již devatenácté vývojové centrum

Unicorn otevřel další ze svých poboček, a to v Pardubicích. Aktuálně tak má již 19 vývojářských center ve 14 městech čtyřech států Evropy, kde její vývojáři sídlí a připravuje rozšíření do dalších měst. Nová pobočka sídlí v prostorách Pyramidy Pardubice (třída Míru 92, 530 02 Pardubice 2). V samém centru města Unicorn pracuje na projektech pro energetický sektor, například na projektu Terre pro řízení elektřiny v celé západní Evropě.



V roce 2018 bude v pobočce na 20 spolupracovníků, ale do 3 let se týmy rozšíří o dalších 70 lidí. Talentovaní informatici, matematici nebo technici z Pardubic a okolí tak mají příležitost získat praxi v nejmodernějších technologiích, Unicorn Application Framework a Unicorn Mobile-First IoT-Ready Cloud Architecture. Uplatnění i zkušenosti z vývoje velkých informačních systémů a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií pro českou i zahraniční klientelu najdou samozřejmě také absolventi a studenti.

"Naše strategie je jít s prací za lidmi," řekl při otevření Lukáš Zrzavý, COO Unicornu, "míříme tam, kde jsou talentovaní a motivovaní lidé. Pro výběr místa pobočky je klíčová i existence kvalitních vysokých škol. A protože Unicorn aktivně spolupracuje s Univerzitou Pardubice - Fakultou elektrotechniky a informatiky, byly pro nás Pardubice jasná volba."