facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 13. 6. 2011

TABUC-PACK nasadil IS Prodirect

Teplická společnost TABUC-PACK nasadila informační systém Prodirect pro podporu výroby a prodeje obalů z vlnité lepenky. Díky rostoucí potřebě rychlejší tvorby kalkulací a efektivnějšího plánování výroby se společnost TABUC-PACK rozhodla pořídit komplexní firemní informační systém s důrazem na tyto klíčové oblasti. Definované požadavky nejlépe splnil informační systém Prodirect. Projekt odstartoval na konci roku 2010 a ostrého provozu se dočkal v květnu 2011. V současné době pomáhá IS Prodirect v TABUC-PACKu řídit jak výrobní, tak i obchodní aktivity a je propojen s účetnictvím MRP.



Mezi hlavní přínosy IS Prodirect® pro TABUC-PACK, s.r.o. patří:

  • rychlá a přesná tvorba kalkulací a nabídek,
  • integrovaný katalog konstrukcí dle normy FEFCO,
  • přímé napojení do objednávkového systému Prowell,
  • plánovaní výroby s ohledem na maximální vytížení strojů a efektivní využití materiálu,
  • aktuální přehled o stavu a rozpracovanosti zakázek.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.