facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 3. 2016

Synology uvádí DiskStation DS216j

Společnost Synology uvádí na trh NAS server DS216j. Tento 2šachtový NAS server je vhodným řešením pro domácí uživatele, kteří potřebují spolehlivý a výkonný domácí NAS server s nízkou spotřebou energie. Server je poháněný procesorem DS216j, který byl vylepšen čipem plovoucí desetinné čárky (FPU), který uživatelé nejvíce ocení při tvorbě miniatur. Zároveň je schopen dosáhnout přenosových rychlostí až 112,75 MB/s a 97,6 MB/s. Navíc byl DS216j navržen s ohledem na co nejvíce úsporný provoz a i při plném vytížení tak spotřebovává 14,85 W; při hibernaci je pak spotřeba 6,95 W.



DS216j běží na DSM (DiskStation Manager), intuitivním operačním systému, který poskytuje širokou paletu aplikací pro lepší produktivitu práce. S DSM lze snadno synchronizovat soubory mezi různými zařízeními a cloudovými službami, přehrávat multimédia na DLNA televizorech či přes AirPlay a Chromecast zařízení, ale také vytvořit domácí monitorovací systém.

Synology DiskStation DS216 je nyní dostupný celosvětově za doporučenou koncovou cenu 145 € bez DPH.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.