facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 29. 1. 2016

Synology uvádí 2diskový NAS server DiskStation DS216+

Společnost Synology uvedla na trh DiskStation DS216+, kompaktní dvoudiskový NAS server zaměřený na malé kanceláře, které chtějí bezpečné úložiště pro ochranu a sdílení dat, nebo převod videa v reálném čase. Díky osazenému procesoru Intel Celeron N3050 s novými AES instrukcemi pro šifrování poskytuje DS216+ výkon přes 111 MB/s pro čtení i zápis i při kompletním šifrování dat. Navíc DS216+ zvládá také převod videa H264 4K na 1080p v reálném čase.



DS216+ umožňuje implementaci souborového systému BTRFS, který nabízí pokročilé metody ochrany dat jako podpora snapshotů a jejich obnovu k určitému časovému bodu, zrcadlení metadat nebo zabudovanou kontrolu integrity dat.

.

DS216+ běží na intuitivním operačním systému DSM (DiskStation Manager), který poskytuje širokou paletu aplikací pro lepší produktivitu práce. S DSM lze snadno synchronizovat soubory mezi různými zařízeními a cloudovými službami, přehrávat multimédia na DLNA televizorech či přes AirPlay a Chromecast zařízení, ale také vytvořit kamerový monitorovací systém.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.