facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 13. 5. 2015

Synology oznámila vydání ostré verze DiskStation Manager 5.2

Společnost Synology ohlásila oficiální vydání ostré verze DiskStation Manager 5.2, poslední verze jejího operačního systému pro NAS servery. Mezi novinky patří například rychlejší a lépe nastavitelná cloudová synchronizace s podporou šifrování, která zahrnuje možnost stanovit maximální počet historických verzí souborů pro každou složku zvlášť, přepracovaný statusový panel, ale také optimalizovaný výkon, jež méně zatěžuje systémové prostředky. Navíc je synchronizace souborů mezi DiskStationem a veřejnými cloudy jednodušší – Cloud Station umožňuje uživatelům vybrat oboustrannou nebo jednostrannou synchronizaci dat a jejich zašifrování před uploadem na veřejné cloudy.



Funkce AppArmor rozšiřuje nyní svůj dosah na profily jednotlivých balíčků a zamezuje škodlivému softwaru v přístupu k systémovým zdrojům. Podpora šifrování v SMB 3 poskytuje bezpečný způsob přenosu souborů do Windows 8 a Windows Server 2012 a snižuje možnost zneužití či odposlechu při výměně dat uvnitř společnosti.

 

Nový doplněk Web Clipper pro webový prohlížeč Chrome umožňuje uživatelům uložit obsah webu do aplikace Note Station. Komplexní správa úkolů pak umožňuje uživatelům organizovat úkoly dle rozdílných poznámek, priority a doby pro splnění. Funkce importu i exportu ulehčuje migraci poznámek z jednoho zařízení DiskStation do druhého.

 

V DSM 5.2 je ale dostupná celá řada dalších funkcí jako například obnova zálohy na úrovni souborů, volba Smart Recycle pro úlohy zálohování, podpora procházení a správy souborů uložených na veřejných cloudech přes rozhraní File Station a podpora výstupu na Chromecast z aplikace DS photo.

 

Synology DSM 5.2 je zdarma ke stažení pro uživatele, kteří vlastní DiskStation, RackStation nebo Embedded Data Station ze sérií x10 a vyšší.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.