facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 4. 2015

Nový kompaktní dokumentový skener od Canonu

Canon Europe představil nový výkonný stolní skener pro pracovní skupiny – imageFORMULA DR C240. Skener je i přes své kompaktní rozměry odolný a díky tichému provozu vhodný pro nasazení v různých prostředích, kde je často nutné naskenovat a zpracovat různé typy dokumentů včetně dokladů totožnosti. Skener imageFORMULA DR C240 se může pochlubit rychlostí skenování až 45 str./min. nebo 90 obr./min. a maximální denní zátěží až 4 000 skenů. Díky automatickému podavači dokumentů na 60 listů mohou uživatelé v rámci jedné úlohy naskenovat i rozsáhlejší materiály.



Skener zvládá skenovat nejrůznější typy dokumentů včetně velmi tenkého papíru (od hodnoty gramáže 27 g/m2) i pasů s tloušťkou až 4 mm. Canon imageFORMULA DR-C240 tak eliminuje potřebu využívat specializovaný plochý skener.

 

Standardní součástí dodávky imageFORMULA DR-C240 je intuitivní skenovací software Canon CaptureOnTouch 3, který zjednodušuje skenování dokumentů do různých formátů a umožňuje vybírat z více destinací pro uložení výsledných souborů. Uživatelé tak mohou své skeny ukládat i do cloudových služeb, jako je Sharepoint, DropBox, Evernote, OneDrive, GoogleDrive nebo Sugar Sync.

 

Software Canon CapturePerfect navíc zpřístupňuje pokročilé funkce pro efektivní skenování včetně automatické dávkové separace a zónového optického rozpoznávání znaků. Software zahrnuje i ovladač Kofax VRS pro automatické vylepšování obrazové kvality a aplikaci eCopy PDF Pro, která nabízí nástroje pro vytváření, editaci a konverzi PDF dokumentů.

 

Nový skener imageFORMULA DR-C240 bude v prodeji na všech obchodních místech společnosti Canon a u vybraných evropských distributorů v průběhu května 2015.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.