facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 29. 2. 2016

Startuje nábor pro první coding bootcamp pro programátory nováčky

Coding BootcampV Praze začíná nábor na první coding bootcamp v Česku, který je zaměřený na ambiciózní začátečníky bez předchozích zkušeností s programováním. Jde o 12-ti týdenní intenzivní vzdělávací kurz, který reaguje na rostoucí poptávku po programátorech v Česku. Program je šitý na míru zájemcům o juniorské IT pozice, kterým na počátku stačí znalost angličtiny a chuť se vzdělávat.



Coding Bootcamp Praha přichází s nabídkou pro technologické laiky, jak získat praktické IT dovednosti za krátkou dobu. Absolventi za 12 týdnů intenzivního tréninku získají znalosti pro uplatnění se na pozicích juniorního web developera, UX/UI designéra, produktového manažera či manažera IT projektů. Vyučovacím jazykem je angličtina a kurz je otevřen českým tak i zahraničním účastníkům. Program se podle plánu bude opakovat každé tři měsíce. Uzávěrka přihlášek první série programu Coding Bootcamp Praha je 15. června.

Program Coding Bootcamp Praha je projektem organizace Data4You.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.