facebook LinkedIN LinkedIN - follow

SSL certifikáty u ACTIVE 24

Společnost ACTIVE 24 se rozhodla spustit nový web (www.ca.cz), kde poskytuje informace o možnostech využití SSL bezpečnostních certifikátů a zároveň zde nabízí tuto službu za výhodnou cenu. Zabezpečení certifikátem SSL přináší 2 hlavní výhody pro provozovatele webových stránek a jejich návštěvníky. Za prvé má uživatel stránek jistotu, že web provozuje daný subjekt, ať už jde o soukromou osobu, drobného podnikatele či velkou firmu. Nejde tedy o podvodné stránky. Druhou výhodou je fakt, že veškerá komunikace mezi stránkami a návštěvníkem je šifrovaná. To je obzvláště důležité, pokud návštěvník odesílá přes webové stránky osobní údaje, finanční data nebo jiné citlivé informace.



Vlastní zabezpečení stránek lze nastavit jednoduše, což platí hlavně v případě, když webové stránky klienta jsou umístěny u ACTIVE 24. Pak stačí pouze objednat a zaplatit požadovaný SSL certifikát na www.ca.cz. Po zaplacení certifikátu přijde majiteli domény od vydavatele certifikátu emailem požadavek na autorizaci. Po úspěšné autorizaci dorazí emailem samotný SSL certifikát, který je automaticky nainstalován na dané stránky. V ideálním případě, a při online platbě kartou, zabere celý postup desítky minut.

 

Certifikáty SSL zakoupené na www.ca.cz lze využít i na stránkách, které nejsou hostovány u ACTIVE 24. Postup získání a instalace certifikátu se pak mírně liší.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.