facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 31. 8. 2016

Společnost More Rewards nasadila finanční systém Infor SunSystems

More RewardsSpolečnost More Rewards, která vstoupila na český a slovenský trh v oblasti benefitů a věrnostních programů, se rozhodla pro implementaci finančního systému Infor SunSystems. Jeho nasazení úspěšně dokončila ve spolupráci se společností LLP Prague a nyní používá finanční systém pro vedení účetnictví, zadávání transakcí ve více měnách, elektronické bankovnictví, fakturaci i statutární reporty.



Současně s implementací nového finančního systému proběhlo rovněž nasazení komplexního systému řízení pohledávek s názvem Collect pro automatizaci tvorby a odesílání upomínek ve více jazycích, nastavený dle přísných interních pravidel společnosti. Sladění obou systémů bylo důležitou součástí projektu, který celkem probíhal tři měsíce.

Systémy Infor SunSystems a Collect umožnily společnosti More Rewards zahájit svou činnost v České republice a podnikat zde v souladu se všemi zákonnými požadavky a s vymezením všech kontrolních mechanismů týkajících se běžného provozu. V budoucnu společnost More Rewards počítá s rozšířením SunSystems o další moduly i s nasazením finančního systému do dalších sesterských firem nejen v České republice.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.