facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 1. 2016

Společnost HP představuje svůj nejtenčí a nejlehčí notebook EliteBook Folio

Společnost HP představila nejtenčí a nejlehčí notebook, který kdy vyrobila. Nový HP EliteBook Folio je notebook s úhlopříčkou 12,5 palce a s hliníkovým šasi. Výsledkem je velice tenký design, který je zároveň dostatečně odolný. EliteBook Folio nabízí kloub s rotací 180 stupňů, díky čemuž lze notebook plně rozevřít.



Počítač je vybaven plnohodnotnou klávesnicí HP Premium Keyboard, clickpadem podporujícím ovládání gesty z Windows 10 a dvěma porty USB-C se standardem Thunderbolt 3. Volitelný HP USB-C Travel Dock umožňuje zbavit se kabelů. Počítač je postaven na šesté generaci procesoru Intel Core M vPro s možností provozu bez ventilátoru a životností baterie až 10 hodin.

HP EliteBook Folio bude v regionu EMEA dostupný od března, s cenou od 999 eur.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.