facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 9. 2017

Sophos jmenoval nového oblastního manažera pro východoevropský region

Společnost Sophos jmenovala Mariusze Rzepku na pozici regionálního manažera pro státy východní Evropy, Řecko, Kypr a Maltu. Ke společnosti Sophos se Mariusz připojil v srpnu 2017 a jeho zodpovědností bude oblastní plánování a řízení prodeje bezpečnostních systémů v uvedených zemích, včetně České republiky a Slovenska. Mariusz Rzepka získal rozsáhlé manažerské zkušenosti ve firmách se specializací na B2B prodej technologií a služeb v oblasti informační bezpečnosti a má více než dvacetileté zkušenosti v odvětví ICT. Svou profesionální kariéru započal Mariusz u distributora s přidanou hodnotou 2SI. Od roku 1996 působil ve společnosti Veracomp, kde spoluvytvářel nové oddělení síťové a bezpečnostní distribuce. Od roku 2007 pak budoval a rozvíjel prodejní tým ve společnosti Fortinet. Mariusz je absolventem fakulty EAIE Krakovské vědecké a technologické univerzity (AGH) a předsedou manažerského a finančního výboru Varšavské ekonomické školy (SGH).



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.