facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 28. 8. 2014

Slovenská Notářská komora využívá Google Apps

Společnost Netmail nasadila e-mailové řešení Google Apps v Notářské komoře Slovenské republiky. Řešení nyní využívá vedení komory, notáři na centrále a také na tři sta notářů na Slovensku. Centrála pro ně primárně zajišťuje emailové řešení, v budoucnu počítá s adopcí dalších Google Apps nástrojů.



Nasazení Google Apps v právní branži, která je tradičně citlivá na důvěrnost informací, je pro Netmail zajímavou referencí právě s ohledem na často diskutovanou problematiku bezpečnosti cloudových služeb. „Potřebovali jsme vyřešit primárně emailové řešení, kde jsme se potýkali s velkými problémy, nefunkčností a nespolehlivostí. Google Apps nabídli dobré služby, funkce a především dobrou cenu. To vše tvořilo dohromady finální rozhodnutí pustit se do spolupráce s Netmailem a implementovat Google Apps,“ komentoval implementaci Peter Varga, vedoucí IT oddělení Notářské komory.„Firmy a instituce oceňují především efektivní spolupráci v reálném čase, přístup odkudkoliv, úsporu nákladů za messaging nebo záruku dostupnosti,“ doplnil důvody nasazení Google Apps Bohuslav Dohnal, zakladatel a ředitel Netmailu.

 

Netmail je prvním premium enterprise partnerem Google pro nasazování Google Apps ve střední a východní Evropě a je jedním z pěti největších partnerů firmy v regionu EMEA. Podle vyjádření zástupců Netmailu mají o Google Apps zájem především firmy z finanční sféry, reklamní a mediální společnosti, vydavatelství nebo instituce veřejné správy.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.