facebook LinkedIN LinkedIN - follow

SAP představil produktové novinky a rozvoj partnerství s IBM a Googlem

SAPPHIRE NOWNa své každoroční konferenci SAPPHIRE NOW, která probíhala od 16. do 18. května v americkém Orlandu, představil SAP hned několik produktových novinek včetně rozšíření portfolia SAP Leonardo, inovovaného řešení SAP S/4HANA Cloud 1705 a rozvoj spolupráce s IBM a Googlem.



Portfolio řešení SAP Leonardo zaměřené na internet věcí propojuje v nové verzi strojové učení, internet věcí, big data, blockchain a analytiku s  metodologií Design Thinking. Vzniká tak komplexní digitální systém pro vývoj IoT aplikací. Současně byla oznámena spolupráce SAP Ariba a IBM na vývoji aplikací pro digitální obchodování právě s využitím portfolia SAP Leonardo a platformy umělé inteligence IBM Watson.

Rozšířeno bude také již v březnu oznámené strategické partnerství společností SAP a Google, a to o certifikaci technologie SAP NetWeaver na Google Cloud Platform (GCP). Zákazníci tak budou moci nasadit platformu SAP S/4HANA a aplikaci SAP Business Warehouse na GCP. Google a SAP také vyhlásily soutěž Intelligent App Challenge pro partnery vyvíjející inteligentní aplikace za využití expresní edice SAP HANA na GCP.

Oznámeno bylo také inovované řešení SAP S/4HANA Cloud 1705, které nabízí výrazné zrychlení finančních operací včetně finanční konsolidace, nástroj SAP S/4HANA Cloud for Finance pro integraci úvěrů a add-on integrace digitálních plateb. Řešení dále přináší správu zásob a řízení dodavatelů umožňující výrobu založenou na poptávce, integraci systémů třetích stran včetně objednávek a další novinky.

SAP také rozšiřuje spolupráci s Ariannou Huffington a její iniciativou Thrive Global, jejímž cílem je eliminovat stres a syndrom vyhoření na pracovišti. Tím podle průzkumů trpí až 70 % zaměstnanců. Řešení SAP SuccessFactors HCM Suite proto bude za pomoci strojového učení a analytik pomáhat s rozvojem zdravého pracovního prostředí a s vyhodnocováním jeho dopadu na celkovou produktivitu organizace.
 


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.