facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Propojení aplikací Grit s ekonomickým systémem Pohoda

Grit, PohodaBrněnská společnost Grit se dohodla s firmou Stormware na propojení jejich podnikových aplikací. Oba výrobci deklarují, že jejich produkty jsou plně kompatibilní a lze je tak snadno a rychle propojit a uživatel má záruku bezproblémové výměny dat mezi systémy. Stormware je výrobcem a dodavatelem ekonomického systému Pohoda, který je nejrozšířenější aplikací ve svém segmentu a nově ji bude možno napojit na aplikace Gritu pro automatizaci toku dokladů, peněz a zboží.



Stormware na webu svého projektu Pohoda Plus nově nabízí řešení od Gritu přímo jako nadstavbu ekonomického systému Pohoda. Zatím na těchto stránkách zákazníci najdou aplikaci pro řízený sklad Lokia WMS. Brzy sem přibude i aplikace Invoice Flow – cloudová služba, která automatizuje zpracování režijních faktur a faktur za služby.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.