facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 21. 10. 2019

Program Getac Select nabízí předkonfigurované sady odolných zařízení

GetacSpolečnost Getac, která se již od svého vzniku specializuje na odolné notebooky, tablety a mobilní zařízení pro využití ve výrobě a logistice, ale také v armádě, policii apod., nyní spouští program Getac Select, v jehož rámci nabízí balíčky sestávající z předkonfigurovaného hardware, vhodného software, příslušenství a služeb.



Každý balíčků v rámci služby Getac Select je vytvořen na míru určitému odvětví jako jsou průmyslová výroba, veřejné služby, doprava a logistika, těžba přírodních surovin či energetika. Jednotlivá řešení přímo vychází ze zpětné vazby zákazníků v daném oboru.

Program Getac Select je přínosem nejen pro koncové zákazníky, ale samozřejmě i pro distribuční partnery Getac, kterým usnadňuje identifikaci a doporučování správných řešení pro konkrétní zákaznická využití. Jednotlivé součásti balíčků včetně komponentů třetích stran společnost Getac pečlivě testuje, takže si distributoři i jejich zákazníci mohou být jisti kvalitou a vzájemnou kompatibilitou.



Příkladem balíčku, které je nabízen v rámci programu Getac Select, může být řešení pro vysokozdvižné vozíky a podobnou manipulační techniku. Jeho základem je odolný tablet Getac F110, ke kterému je dodávána celá sada potřebných úchytů a příslušenství, stejně jako vhodný software, v tomto případě jde například o aplikaci Driving Safety Utility a nezbytný Getac’s Device Management Software (GDMS), který umožňuje dálkově monitorovat technický stav a funkčnost zařízení, a předcházet tak závadám.