facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 2. 10. 2014

Petr Sichrovský povede obchod Českých Radiokomunikací

Obchodním ředitelem Českých Radiokomunikací je od začátku října Petr Sichrovský. K hlavním úkolům, které ho v nové pozici čekají, patří zejména úspěšná implementace obchodní strategie v oblasti mediálních služeb, telekomunikační infrastruktury a ICT produktů se zaměřením na datová centra a cloudová řešení. Petr Sichrovský se také bude věnovat vedení obchodního týmu a rozvíjet partnerský prodej.



Petr Sichrovský vedl v posledních třech letech oddělení Global Technology Services v české pobočce IBM. Předtím působil téměř šest let na pozici generálního ředitele v české pobočce Xeroxu a následně rok a půl v rumunském zastoupení spravujícím i Moldávii. Petr Sichrovský je absolventem ČVUT v oboru mikroelektronika a VŠE, kde se věnoval studiu informatiky a statistiky. Je držitelem prověrky Národního bezpečnostního úřadu na stupni „důvěrné“. Mezi jeho zájmy patří sport, cestování a genealogie.

 

foto: Petr Sichrovský, archiv ČRa


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.