facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 4. 4. 2014

Park Hostivař přivítá odbornou konferenci TechEd-DevCon 2014

gopas_teched.jpgPočítačová škola Gopas pořádá již 12. ročník největší odborné konference pro IT specialisty TechEd-DevCon 2014. Od 20. do 23. května bude patřit Park Hostivař novinkám ze světa IT, vývoje a bezpečnosti. Přední odborníci zde představí současné i budoucí trendy z oblasti produktů, systémů a nástrojů společnosti Microsoft. Účastníci se mohou těšit na nejnovější informace ze světa Windows jako například Windows 8.1, Windows Phone, SharePoint 2013 či třeba SQL Server 2014.


Po celou dobu konference budou souběžně s přednáškami probíhat diskuzní fóra s odborníky na „Ask the Expert“ stánku. Přednášky budou koncipovány do několika úrovní odbornosti a budou probíhat v tematicky rozdělených sálech:

Úterý – Pátek 20. – 23. května
• ShowIT Hall – pro IT specialisty
• DevCon Hall – pro vývojáře
• Geek Hall – pro geeky

Úterý – Středa 20. – 21. května
• Mix Hall – pro IT specialisty, vývojáře a databázové specialisty

Čtvrtek – Pátek 22. – 23. května
• SQLFest Hall – pro databázové specialisty

Také letos se účastníci TechEdu mohou těšit na tradiční TechEd party. Akce proběhne ve čtvrtek 22. května v odpoledních až večerních hodinách a v neformální atmosféře bude možné se setkat s odborníky, zástupci Gopasu i dalších partnerských firem.

Zdroj: Gopas

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.