facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 7. 3. 2016

Oldřich Hollmotz posiluje společnost Trask

Výraznou posilu získala na začátku roku 2016 oblast portálů a mobilních řešení společnosti Trask. Oldřich Hollmotz přichází ze společnosti O2, kde měl na starosti konsolidační portálový projekt. Zkušenosti v IT oblasti dříve nabyl jako CIO ve společnostech Fortuna (Penta) a Sazka (PPF/KKCG). V Trasku se bude věnovat vedení kompetenčního týmu na portály v oblasti JAVA/Liferay. Mezi jeho cíle patří posílit metodologické zázemí pro snadnou provozovatelnost portálů, posílení vazby na klíčové zákazníky i formulování nabídky pro nové subjekty.



„Oblast portálů vnímáme jako velice perspektivní,“ říká Filip Tománek, CEO Trasku. „Zaznamenali jsme zde v poslední době úspěchy u stávajících i nových klientů. S Oldřichem přichází kvalitní znalosti metodiky i manažerské schopnosti, díky kterým je postavení Trasku na trhu opět silnější.“


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.