facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 11. 2019

Obchodníky ve Visionu nově vede Martin Netolický

Obchodním ředitelem české softwarové společnosti Vision Praha byl jmenován Martin Netolický. Cílem jeho nové mise je posílení obchodního týmu, systematizace jeho vzdělávání a zvýšení motivace. Změny by měly vést k novým akvizicím a intenzivnější spolupráci s klienty a partnery. Martin Netolický pracoval ve Vision Praha od roku 2017 na pozici projektového manažera a vedoucího týmu konzultantů Vision ERP pro Čechy. Martin má zkušenosti s obchodem z vlastní firmy zaměřené na implementace a podporu informačního systému Microsoft Dynamics, věnoval se také projektovému řízení a implementacím. Zkušenosti s firemními procesy získal při vedení rodinné strojírenské firmy. Před nástupem do Visionu pracoval jako hlavní lektor společnosti zaměřené na školení projektového řízení, měkkých dovedností a koučink.



„Od nástupu do společnosti Vision Praha jsem svědkem pozvolných změn, kterými firma v posledních několika letech prochází. Z firmy rodinného typu, která vznikla na začátku 90. let, se mění v sebevědomého hráče na českém a slovenském trhu s ERP systémy. Posiluje marketingovou komunikaci, inovuje produkt a mění také organizační strukturu tak, aby navýšila své kapacity a mohla vyjít vstříc všem svým zákazníkům. Jsem rád, že jsem součástí organizačních změn, které s tím souvisí, a budu se tak moci podílet na nové strategii, zejména v obchodu a marketingu,“ řekl ke svému nástupu na novou pozici Martin Netolický.

Společnost Vision Praha se zabývá vývojem a implementací informačních (ERP) systémů pro firmy. Na českém a slovenském trhu působí již 28 let a její software Vision ERP využívají stovky firem z nejrůznějších oborů.

Software Vision ERP je určen především pro řízení středních a větších firem nebo pro menší společnosti s potenciálem (a vizí) budoucího růstu. Spolehlivý software Vision ERP pokrývá většinu firemních agend od účetnictví, sklady, výrobu, obchod a CRM až po spisovou službu a různé speciální funkce.