facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 6. 2019

Obchod poradenské firmy Logio povede Ondřej Žák

Poradenská firma Logio mění obchodního ředitele. Od června do funkce nastupuje Ondřej Žák. Ten během své pracovní kariéry prošel firmami jako IBM, PricewaterhouseCoopers a naposledy Ernst & Young, kde se zaměřoval na oblast maloobchodu a rychloobrátkového zboží.



„Záběr Ondřeje je velmi široký a prakticky koresponduje se vším, na co se Logio zaměřuje. Má velmi dobré znalosti maloobchodu, trendů v chování spotřebitelů, zabýval se cenotvorbou nebo analýzou dat,“ říká generální ředitel a spolumajitel Logia Marek Šucha.

„Mým cílem je podpořit prodej a rozvoj poradenských služeb či špičkových inovativních řešení využívajících pokročilé práce s daty. Zaměříme se na klienty ve střední a východní Evropě, kteří mají zdravé ambice. Chceme s nimi řešit takové problémy, kde „o něco jde“,“ představuje svoje vize Ondřej Žák.

Ten na pozici obchodního ředitele střídá dalšího ze spolumajitelů Logia Jana Jirovce. „Mým dalším plánem je pomáhat firmě z pozice majitele, zejména udržováním vztahů se stávajícími zákazníky. S nimi jsem si za ty roky ve spoustě případů vybudoval doslova přátelský vztah,“ prozrazuje Jirovec své další plány. Zároveň se chystá více věnovat dalším projektům a start-upům, které spadají pod skupinu Patero, ve které je partnerem.

Logio je česká firma, která se specializuje na chytrá řešení v logistice a celých dodavatelských řetězcích. Svým klientům pomáhá plánovat, optimalizovat a navrhovat efektivní řešení pro jejich materiálové toky a distribuční sítě, a odstraňovat tak zbytečné plýtvání. Logio vyvinulo specializovaná řešení pro předpověď poptávky, plánování promočních akcí, řízení zásob a distribuční strategie. Dlouhodobě pracuje na tom, aby se do řízení firem a dodavatelských řetězců vrátila skutečná hodnota a odstranil zbytečný stres a plýtvání.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.