facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 9. 5. 2017

Nový pevný disk WD Purple přináší 25% nárůst kapacity

Společnost Western Digital uvádí disk WD Purple s kapacitou 10 TB. Disk je součástí produktové řady určené pro aplikace bezpečnostních dohledových kamerových systémů. Pevný disk WD Purple 10 TB je optimalizován pro bezpečnostní kamerové systémy s nepřetržitým provozem 24x7 a pro systémy vybavené až 64 HD kamerami například v malých firmách nebo domácnostech.



Disky WD Purple jsou optimalizované pro práci v náročných aplikacích nepřetržitého provozu v prostředí DVR a NVR. WD Purple 10 TB nabízí nízkou spotřebu, originální technologie značky WD a mnoho dalších technických parametrů jako jsou:

  • Technologie AllFrame 4K – vylepšuje streamování prostřednictvím rozhraní ATA, pomáhá eliminovat ztráty v záznamech, zlepšuje celkové přehrávání videa a nabízí další možnosti. WD Purple 10 TB má i vylepšený firmware, který pomáhá redukovat pixelizaci obrazu a nechtěné výpadky záznamu bezpečnostních kamer.
  • Technologie HelioSeal – umožňuje dosáhnout vyšší kapacity u disků a jejich nižší spotřebu. WD Purple 10 TB využívá již třetí generaci této technologie.
  • Škálovatelnost bezpečnostních kamerových systémů – disky jsou navrženy pro nepřetržitý provoz, podporují systémy s více disky a pracovní zátěží až 180 TB/rok.

Disky WD Purple 10 TB se snadno instalují do již existujících bezpečnostních kamerových systémů, jsou navrženy, testovány a standardizovány pro kamerové systémy a jsou kompatibilní se všemi předními výrobci chipsetů. WD úzce spolupracuje s partnery, kteří poskytují řešení bezpečnostních kamerových systémů a společně stanovují benchmarkové hodnoty pro definování a prokazování výkonů v kamerových systémech.

WD Purple 10 TB (WD100PURZ) 3,5palcový HDD je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů, je na něj poskytována 3letá záruka. Doporučená koncová cena je 15 596 Kč včetně DPH.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.