facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 12. 2014

Nový operační systém ReadyNAS 6.2 nabízí pět úrovní ochrany dat

Společnost NETGEAR uvedla novou verzi operačního systému ReadyNAS OS 6.2 pro rodinu svých desktopových a rackových datových úložišť ReadyNAS. ReadyNAS OS 6.2 byl navržen a vytvořen především s důrazem na potřeby domácích a SMB uživatelů. Nabízí řadu vylepšení v oblasti ochrany dat, zálohování, synchronizace a práce v cloudu. Novou verzi OS lze zdarma stáhnout z administračního rozhraní zařízení ReadyNAS nebo ze stránek technické podpory NETGEAR.



ReadyNAS OS 6.2 nabízí ochranu proti mediální degradaci bitrot, virům i malwaru, přičemž pět úrovní zabezpečení se nyní postará i o kompletní ochranu souborů a fotografií. Tato nová rozšíření doplňují stávající bezpečnostní funkce, jako je např. automatická ochrana RAID proti selhání disku, kroková obnova dat díky technologii snímků systému (snapshotů), zdarma dostupný antivirový software skenující data v reálním čase či offsite replikace do cloudu nebo druhého zařízení ReadyNAS.

 

ReadyNAS OS zajišťuje automatické zálohování souborů z přístrojů s operačními systémy Windows nebo Mac, a jako vůbec první NAS přístroj nabízí uživatelům možnost vybrat si pro synchronizaci dat z počítačů libovolnou složku v NAS úložišti. Podporuje rovněž zálohovací technologii Apple Time Machine pro počítače Mac spolu s možností vytvořit vlastní virtuální cíl pro každého uživatele.

 

NETGEAR také rozšířil a upravil možnosti nastavení cloudových parametrů. Zařízení ReadyNAS tak nabízejí nastavení veškerých parametrů cloudu bez nutnosti stahování jakéhokoli doplňku ze strany klienta. Prostřednictvím integrované aplikace NETGEAR ReadyCLOUD nyní zákazníci mohou využívat jednotné webové rozhraní při přístupu k datům uloženým na zařízení ReadyNAS z domácí sítě či vzdáleně, včetně možností správy dat z libovolného zařízení připojeného k internetu.

 

Mezi další klíčové funkce platformy ReadyNAS patří snadná instalace nové diskové jednotky, její výměna za chodu bez nutnosti vypínání přístroje, sdílení souborů jedním kliknutím prostřednictvím odkazu na webovou stránku a automatické uspávání disků pro další úsporu energie.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.