facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nový modul DMS eDoCat umožňuje strojové vytěžování dat z dokumentů

eDoCatŘešení DMS eDoCat od společnosti Onlio bylo v aktuální verzi rozšířeno o modul Automatizace, který využívá OCR řešení DOCU-X od společnosti SOCOS IT. Uživatelé systému eDoCat tak mohou využít strojové vytěžování dat z elektronických dokumentů, zbavit se ručního přepisování údajů a zvýšit efektivitu práce s dokumenty. Nový modul Automatizace umožňuje díky strojově vytěženým datům bez dalšího zásahu člověka automaticky spouštět schvalovací procesy, dovoluje dokumenty zatřídit do elektronických šanonů anebo trvale propojit s dalšími souvisejícími dokumenty.



Data z oskenovaných i elektronických dokumentů lze dnes již strojově rozpoznat s vysokou spolehlivostí. Použitý algoritmus vytěžování navíc průběžně zdokonaluje svoji schopnost rozpoznávání znaků. Učící se proces přitom probíhá automaticky na pozadí tak, aby z pohledu uživatele byl systém vždy maximálně jednoduchý a uživatelsky přívětivý. Vytěžené údaje také mohou procházet automatickou kontrolou integrity. Hodnoty jednotlivých polí se mohou např. porovnávat se souvisejícími daty v externím systému, lze provádět kontroly součtů i komplikovanější kontroly správnosti, např. zda je na přijaté faktuře od konkrétního dodavatele uvedena správná doba splatnosti. Pokud jsou už při vstupu dokumentu do firmy pochybnosti o jeho správnosti, je systémem upozorněn operátor.

DMS eDoCat

DMS eDoCat

„Nový modul doplňuje stávající funkce systému DMS eDoCat, mezi které patří široké možnosti nastavení řízení oběhu dokumentů pomocí workflow, fulltextové vyhledávání, uživatelská nastavitelnost dokumentových typů, integrace s datovými schránkami, dohled nad očekávanou aktivitou a široké možnosti automatizace včetně notifikací, přesun expirovaných dokumentů do archivu anebo fyzická skartace dokumentů,“ vypočítává Pavel Nykl, obchodní ředitel společnosti Onlio.

Dodejme, že systém pro správu dokumentů eDoCat je vytvořen na platformě Alfresco Community Edition a je nabízen jak v on-premise modelu na vlastní infrastruktuře zákazníka, tak v cloudovém provedení v režimu Software jako služba (SaaS).
 


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.