facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 2. 5. 2017

Nový all-flash NAS od Synology pro náročné aplikace

SynologySpolečnost Synology uvedla na trh další novinku ve svém širokém portfoliu NAS serverů, zařízení FlashStation FS2017, které je určeno pro podniky provozující náročné aplikace zejména z hlediska IOPS a latence. FlashStation FS2017 je NAS typu all-flash a dokáže zpracovat přes 90 000 náhodných zápisů IOPS 4K. Je tak vhodným řešením pro náročné databázové aplikace vyžadující vysoký počet zápisů IOPS spolu s nízkou latencí jako je analýza big data, nebo virtualizace klíčových podnikových aplikací, případně postprodukce videa ve vysokém rozlišení.



Zařízení FlashStation FS2017 je osazené osmijádrovým procesorem Intel Xeon D a v základu vybavené pamětí DDR4 ECC RDIMM o velikosti 16 GB (rozšířitelné až na 128 GB). Zaručuje tak dostatečný výkon a vysokou propustnost dat jak při multitaskingu, tak při hostování virtuálních zařízení. Čtyři gigabitové porty už v základním provedení umožňují kombinovat rychlé a přitom bezpečné redundantní připojení do existujících RJ45 sítí. Pro náročnější instalace jsou k dispozici také dva porty 10GBase-T, což v kombinaci s volitelnou podporou síťových karet 10GbE / 25GbE / 40GbE umožňuje v případě potřeby ještě zvýšit šířku pásma a plnit tak náročné požadavky aplikací s intenzivním zpracováním dat.

Synology

Stejně jako ostatní NASy od Synology používá i model FS2017 oceňovaný operační systém DSM s vestavěnou aplikací Snapshot Replication, která dokáže vytvořit až 65 000 záložních kopií na vzdálené servery, a řešením pro virtualizaci, jež zahrnuje systémy VMware, Citrix, Hyper-V a OpenStack.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.