facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT školení - 12. 12. 2013

Nové kurzy IREB v Gopasu

Počítačová škola Gopas se stala partnerem organizací IREB a Certible a rozšiřuje tak svoji nabídku školení o certifikační model sběru požadavků se studijním programem, který je nyní dostupný již ve více než 40 zemích. Své portfolio kurzů zaměřené na IT technologie rozšířila o školení Sběr a správa požadavků na vývoj SW – příprava na certifikaci CPRE-FL (IREB100). Gopas má v současnosti status výhradního poskytovatele školení a certifikací IREB v České republice. Tento třídenní kurz je určený zejména systémovým a byznys analytikům, vedoucím projektů, manažerům kvality a všem ostatním, kteří spolupracují na definici a správě požadavků. Je také přípravou na certifikační test CPRE-FL (Certified Professional for Requirements Engineering – Foundation Level).



Univerzální koncepci standardizovat kvalifikaci systémových a byznys analytiků poskytuje organizace IREB (International Requirements Engineering Board), založená v roce 2006 zástupci analýzy požadavků z oblasti podnikání, poradenství, vzdělávání, vědy a výzkumu. Záměrem IREB je zlepšení znalosti v oblasti analýzy požadavků a její aplikace a vytvoření mezinárodně uznávaného základu pro komunikaci. Sdílené znalosti a terminologie jsou prospěšné pro malé i nadnárodní projekty. Certifikačním orgánem pro „Certifikovanou odbornost v oblasti analýzy požadavků“ (CPRE - Certified Professional for Requirements Engineering) je nezávislá společnost Certible působící ve střední Evropě. V rámci celé Evropské unie poskytuje certifikace CPRE základní a pokročilé úrovně a vydává certifikáty s mezinárodní platností.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.